Газета "За сільськогосподарські кадри", № 15 (8 квітня), 1980 - (:unkn) unknown (Українська ордена Трудового Червоного Прапора сільськогосподарська академія, 1980)
Зміст: Всесоюзна нарада . - С.1 : фото Кашевський, І. Інтернаціональне виховання - в центрі уваги / І. Кашевський. - С.2 Олефіренко, В. Зустріч в інтерклубі / В. Олефіренко, Т. Пивоварова, Л. Вознюк. - С.2 Тугуте, Драмане Монзон. Товариш / Драмане Монзон Тугуте. - С.2 .. Я працюю. Листи . - С.3 Бондар, В. Досвід організації НДРС / В. Бондар. - С.3 : Фото Є. Щмоніна. Мелодії різних народів світу Махмуд, мохамед Хасан. Екскурсія до Іркутська / мохамед Хасан Махмуд, А. Баранська Котенко, О. Окрилююча зустріч / О. Котенко, П. Камельчук, П. Приймак. - С.4 Хантимерян, В. Вільна боротьба / В. Хантимерян. - С.4 Новицька, З. Допоможіть птахам. Природа і розум / З. Новицька. - С.4
Keywords: Жадан, А. М.; наукова робота студентів-іноземців