Підвищення заходів з енергоефективності та енергозбереження у вищих навчальних закладах - Радько, Іван Петрович; Наливайко, Віталій Адамович; Окушко, Олександр Володимирович; Міщенко, Анатолій Васильович; Антипов, Євген Олексійович (НУБіП України, 2018)
Метою дослідження був пошук можливих шляхів покращення енергозбереження та визначення напрямів ефективного енерговикористання. Проаналізовано питання стану проблеми економії енергетичних ресурсів у ВНЗ. Для вирішення якої запропоновано ряд основних організаційно-технічних заходів, які сприятимуть підвищенню енергоефективності та енергозбереження у будівлях ВНЗ. Наведено певні результати із впровадження таких заходів.
Keywords: енергозбереження; енергоефективність; енергетичні ресурси; енергозберігаюча технологія; заходи