Загальна схема комп’ютерного моделювання ковзання частинки по шорсткій рухомій площині, яка здійснює поступальний рух в просторі - Несвідомін, Віктор Миколайович; Кузнюк, Д. В. (My University, 2019)
Тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів і докторантів учасників XIV Міжнародної науково-практичної конференції «Обуховські читання» з нагоди 93-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, академіка АН ВШ України, Обухової Віолетти Сергіївни (1926-2005), в яких розглядаються нинішній стан та шляхи розвитку прикладної геометрії та інженерної графіки, дизайну, питання викладання графічних дисциплін.
Збірник тез доповідей XIV Міжнародної науково-практичної конференції «Обуховські читання» з нагоди 93-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, академіка АН ВШ України, Обухової Віолетти Сергіївни (1926-2005) 29 березня 2019 року
Keywords: комп’ютерне моделювання ковзання; ковзання частинки по шорсткій рухомій площині; поступальний рух в просторі; частинки сипучого матеріалу; computer modelling of sliding; sliding of a particle on a rough moving plane; translational movement in space; particles of bulk material