Методичні рекомендації з дисципліни «Історія української державності» - Білан, Сергій Олексійович; Любовець, Олена Миколаївна; Стрілець, Валентина Василівна; Булгакова, Оксана Володимирівна; Грушецький, Богдан Павлович; Кравченко, Наталія Борисівна; Кропивко, Олена Михайлівна; Лановюк, Людмила Петрівна; Хвіст, Вікторія Олексіївна (ЦП Компринт, 2023)
Викладено загальні методичні рекомендації щодо вивчення дисципліни «Історія української державності» для студентів першого курсу денної форми навчання з усіх спеціальностей НУБіП України. Видання містить теми лекційних та семінарських занять, теми рефератів та рекомендації по їх написанню, контрольні питання до кожного модуля, список рекомендованої літератури. У додатках наведені критерії оцінки знань студентів, рекомендації щодо виконання індивідуальної науково-дослідної роботи та питання, на які необхідно звернути увагу при підготовці до іспиту тощо.
Рекомендовано до видання вченою радою гуманітарно-педагогічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України.
Keywords: історія; державність; українська державність; history; statehood; Ukrainian statehood; Geschichte; Staatlichkeit; Ukrainische Staatlichkeit