Управління землекористуванням та девелопмент нерухомості - Дорош, Ольга Степанівна (НУБіП України, 2026)
Зміст навчального посібника відповідає навчальній прогамі дисципліни «Управління землекористуванням та девелопмент нерухомості». Посібник буде корисний студентам, аспірантам та викладачам вищої освіти

The content of the textbook corresponds to the curriculum of the discipline "Land Use Management and Real Estate Development". The textbook will be useful for students, postgraduates and teachers of higher education.
Land use management and real estate development
Рекомендовано до видання рішенням вченої ради Національного університету біоресурсів і природокористування України
Keywords: система управління землекористуванням; land use management system; девелопмент нерухомості; property development; інструменти девелопменту нерухомості; real estate development tools; збалансований розвиток громад; balanced community development