English for bachelors in land management - Якушко, Катерина Григорівна (Експодрук, 2023)
Пропонується опрацювання фахових тем майбутнім землевпорядником із проекцією на закріплення спеціалізованих лексичних, граматичних одиниць та висловів розмовного мовлення у творчих вправах та тестових завданнях з актуалізацією власного досвіду студента та ознайомлення з основами наукової роботи.
Затверджено Протоколом Вченої ради гуманітарно-педагогічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України
Keywords: english; англійська мова; Englisch