Напрями підвищення працездатності дискових робочих органів - Рябчук, П. О. (НУБіП України, 2019)
Теза доповіді учасника VI Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання» з нагоди 112-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ, віце-президента УАСГН Крамарова Володимира Савовича. Представлені тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів та студентів НУБіП України, провідних вітчизняних і закордонних вищих навчальних закладів та наукових установ, в яких розглядаються завершені етапи розробок.
Keywords: підвищення працездатності дискових робочих органів; працездатність дисків викопуючих пристроїв; сільськогосподарські машини; improving the performance of disc working bodies; performance of the digging device discs; agricultural machinery; Verbesserung der Leistung der Arbeitsorgane für Scheiben; Leistung der Grabgeräte-Scheiben; Landmaschinen