Управління ланцюгом постачань - Загурський, Олег Миколайович (My University, 2023)
В підручнику розглядаються актуальні питання теоретичних та практичних основ управління ланцюгами постачань. В ньому читачі можуть ознайомитися з основними бізнес-процесами, що проходять у ланцюзі постачань, набути навичок проектування та планування ланцюга постачань та створення єдиного інформаційного простору його учасників. Підручник призначений для студентів і викладачів вишів, логістів, фахівців компаній з УЛП, маркетингу, менеджменту, виробництва, продажу.
Рекомендовано до видання вченою радою Національного університету біоресурсів та природокористування України
Keywords: управління; ланцюг постачань; бізнес-процеси; інформаційний простір; Management; Lieferkette; Arbeitsprozesse; Informationsraum; information space; management; supply chain; business processes