Наукові основи та економічна доцільність створення технологій виробництва м'ясних продуктів тривалого терміну зберігання - Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна; Чередніченко, Олена Олександрівна; Слободянюк, Наталія Михайлівна; Леонова, Богдана Ігорівна; Рябовол, Максим Віталійович (НУБіП України, 2020)
У монографії висвітлено проблеми сучасного стану формування споживчих властивостей і асортименту м’ясних продуктів тривалого терміну зберігання, обгрунтовано основні фактори та параменти впливу на безпечність і якість м’ясних виробів. Проаналізовано сучасні аспекти виробництва м’ясних консервів функціонального призначення, нових, нетрадиційних речовин, що використовуються в складі їхніх рецептур. Викладені дослідження та особливості промислової технології виробництва м’ясних сировялених снеків. Запропоновано моніторинг сучасного стану, ресурсне забеспечення та результативні показники діяльності підприємств харчової промисловості. Монографія призначена для науковців, спеціалістів переробних галузей м’ясної промисловості, аспірантів, магістрів, а також підприємців та менеджерів у здійсненні аналітичних оцінок, ефективної організації та веденні бізнесу.
Рекомендовано Вченою радою Національного університету біоресурсів і природокористування України
Keywords: м’ясні продукти; м’ясні продукти тривалого терміну зберігання; якість м’ясних виробів; м’ясні вироби; м’ясні консерви; виробництво м’ясних консервів; м’ясні сировялені снеки