Газета "За сільськогосподарські кадри", № 14 (1 квітня), 1980 - (:unkn) unknown (Українська ордена Трудового Червоного прапора сільськогосподарська академія, 1980)
Зміст: Мойсеенко, В. Вагомий внесок / В. Мойсеенко, І. Байрак. - С.1 Плужник, Д. У центрі уваги - якість роботи / Д. Плужник. - С.1 Нестеров, І. Вчимося жити за Іллічем / І. Нестеров. - С.1 : Фото О. Урденка. Йде атестація на ветеринарному факультеті академії У комітеті комсомолу УСГА . - С.2 : фото В. Хижняк Місюра, П. Рапорт Леніну / П. Місюра. - С.2 Троніна, Л. Незабаром - знову сесія / Л. Троніна. - С.2 Лозова, Е. В. І. Ленін про Київ / Е. Лозова. - С.2 Вознюк, Л. Науковий шлях професора. Люди нашої академії / Л. Вознюк. - С.3 : Фото О. Котречка, на фото Б. І. Костецький Пархоменко, А. Щедрість душі і таланту / А. Пархоменко. - С.3 Музика, П. В гостях у вчених / П. Музика. - С.3 Святецька, А. Дружба починається з посмішки / А. Святецька. - С.3 Ткаченко, Г. Завжди в строю / Г. Ткаченко. - С.3 Русін, І. Зустріч у гуртожитку / І. Русін. - С.3 Дзюбан, Ю. З піснею хліборобів / Ю. Дзюбан. - С.4 : На знімку: линуть пісні з вузівської сцени. Фото Ю. Семенюка Увага - конкурс . - С.4 Краснов, В. Зимове багатоборство ГПО / В. Краснов. - С.4 Дерій, В. Перемогли економісти / В. Дерій. - С.4 Іткіс, М. Щоб краще влучати в ціль / М. Іткіс. - С.4 Белдєй, Л. Закохана. Напівліричний монолог / Л. Белдєй. - С.4 Семеняка, В. Агроном. Гумореска / В. Семеняка. - С.4
Keywords: Костецький, Б. І.; Устименко, О. С.; кафедра землеробства; Маменко, А. М.; Медвідь, Г. М.; Деревянко, П. С.