Практикум з біофізики - Бойко, Володимир Васильович; Залоїло, І. А.; Годлевська, Оксана Олександрівна (My University, 2021)
Розглянуто теоретичні відомості з розділу біофізики – біомеханіки, дано опис робіт лабораторного практикуму, представлено задачі для контрольних робіт та самостійної роботи студентів денної та заочної форми навчання. Наведено довідковий матеріал. Для студентів агробіологічних, ветеринарних спеціальностей вищих навчальних закладів.
Біомеханіка
Keywords: біофізика; біомеханіка