Хлебный огород или японско-китайское ручное земледелие - Попов, Е. И. (Типография Высочайше утвердж. Т-ва И.Д. Сытина, 1898)
Оцифроване рідкісне видання з фондів наукової бібліотеки є цінним джерелом для дослідників, істориків, науковців. Видання було надруковане у минулому та зберігає особливу наукову, історичну та культурну цінність. Цифрова версія забезпечує зручний доступ до автентичного змісту документа, сприяє збереженню оригіналу та підтримує розвиток відкритої науки. Оцифрування здійснено з дотриманням усіх вимог до збереження бібліографічної унікальності та автентичності першоджерела.
Keywords: землеробство; огородничество