Аналіз процесів згоряння, що відбуваються в циліндро-поршневій групі дизелів машин для лісотехнічних робіт - Перетятько, Владислав Романович; Тітова, Людмила Леонідівна (My University, 2019)
Тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, студентів, аспірантів і докторантів учасників V Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні технології аграрного виробництва» (6–7 листопада 2019 року).
Keywords: дизелі машин; лісотехнічні машини; згоряння робочої суміші; diesel engines; forestry machinery; combustion of the working mixture; Dieselmotoren; Forstmaschinen