Управління персоналом - Балановська, Тетяна Iванівна; Михайліченко, Микола Васильович; Троян, Аліна Василівна (ФОП Ямчинський О.В., 2022)
У навчальному посібнику відповідно до робочої програми навчальної дисципліни «Управління персоналом» для підготовки фахівців галузі знань 28 «Публічне управління та адміністрування» спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» освітньої програми «Публічне управління та адміністрування» розкрито основні аспекти управління персоналом, зокрема в органах публічної влади. Матеріали навчального посібника сприятимуть формуванню у майбутніх фахівців системного мислення, набуттю теоретичних знань, практичних навичок та умінь щодо управління персоналом в органах публічної влади. Для здобувачів вищої освіти, викладачів і для всіх, хто цікавиться питаннями управління персоналом в органах публічної влади.
Рекомендовано до друку Вченою радою Національного університету біоресурсів і природокористування України
Keywords: управління персоналом; персонал; управління