Санітарний стан лісів Вінничини та шляхи його покращення - Мельничук, В. В. (My University, 2019)
Тези доповідей учасників Міжнародної науково-практичної конференції «Лісова типологія як основа наближеного до природи лісівництва» (9-12 жовтня 2019 року).
Keywords: ліси; всихаючі насадження; санітарний стан