Сучасна база розсадництва підприємств Державного агентства лісових ресурсів України - Поясник, Оксана Мирославівна; Кузьмук, К. О. (My University, 2019)
Тези доповідей по матеріалам конференції, яка присвячена висвітленню актуальних проблем відтворення лісів і лісових меліорацій. Наведено результати досліджень у галузі лісівництва, насінництва, лісового і декоративного розсадництва, лісовідновлення і лісорозведення, плантаційного лісовирощування, екоадаптаційного відтворення лісів, ботаніки, лісової селекції, полезахисного лісорозведення, протиерозійних меліорацій, біотичної стійкості лісових екосистем, лісоаграрних і урбанізованих ландшафтів, агролісівництва тощо. Окреслено аспекти вдосконалення лісової, лісокультурної і лісомеліоративної освіти для підготовки кваліфікованих фахівців лісового господарства, висвітлено результати наукової діяльності аспірантів і студентської молоді (6-8 листопада 2019 р).
Тези доповідей учасників міжнародної науково-практичної конференції «Відтворення лісів та лісова меліорація в Україні: витоки, сучасний стан, виклики сьогодення та перспективи в умовах антропоцену» (присвяченої 100-річчю кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій) 6-8 листопада 2019 р.
Keywords: сучасна база розсадництва підприємств; відтворення лісів та лісова меліорація; забезпечення виробництва лісового садивного матеріалу; modern base for enterprise seedling production; moderne Basis für die Produktion von Unternehmenssetzlingen; reforestation and forest reclamation; Aufforstung und Urbarmachung von Wäldern; ensuring the production of forest planting material