Екологічні стежки НПП «Голосіївський» як приклад екологічної освітньо-виховної роботи - Філоненко, О. О.; Токарєва, Ольга Вікторівна (My University, 2019)
Тези доповідей учасників Міжнародної науково-практичної конференції «Лісова типологія як основа наближеного до природи лісівництва» (9-12 жовтня 2019 року).
Keywords: екологічна стежка; освітньо-виховна робота