Альбом наиболее вредных древесных паразитных грибов и причиняемой ими порчи древесины, главнейших пород русских лесов - Бородин, И. П.; Мясоедов, А. Н. (Издание А.Н. Петрова, 1896)
Оцифроване рідкісне видання з фондів наукової бібліотеки є цінним джерелом для дослідників, істориків, науковців. Видання було надруковане у минулому та зберігає особливу наукову, історичну та культурну цінність. Цифрова версія забезпечує зручний доступ до автентичного змісту документа, сприяє збереженню оригіналу та підтримує розвиток відкритої науки. Оцифрування здійснено з дотриманням усіх вимог до збереження бібліографічної унікальності та автентичності першоджерела.
Keywords: микология; древесные грибы; древесные паразитарные грибы; паразитарные грибы; порча древесины