Значення технологічних перевезень в АПК - Дьомін, Олександр Анатолійович; Троцина, О. С. (НУБіП України, 2019)
Тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів і докторантів по матеріалам ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Автомобільний транспорт та інфраструктура» (23-25 квітня 2020 року).
Keywords: технологічні перевезення в АПК; транспортне обслуговування; удосконалення транспортного обслуговування товаровиробників; technological transport in the agro-industrial complex; Technologischer Transport im agro-industriellen Komplex; transport service; Transportdienst; improvement of transport services for commodity producers; Verbesserung der Transportdienstleistungen für Rohstoffproduzenten