Техніка високих напруг - Кривоносов, Валерій Єгорович; Прокопенко, Сергій Олександрович (НУБіП України, 2026)
У методичних вказівках висвітлено вимоги до техніки безпеки, порядок організації та проведення лабораторних робіт, сформовано мету, завдання. Викладений теоретичний матеріал охоплює мету курсового проекта, основні теоретичні положення та порядок виконання і оформлення роботи. Для перевірки теоретичного матеріалу, в кінці кожної роботи приведені контрольні питання, які дозволяють перевірити теоретичні знання студентів. Наведений у методичних вказівках теоретичний матеріал охоплює питання організації та розрахунку блискозахистної споруди, що є частиною курсу «Техніка високих напруг», що у повній мірі відповідає вимогам щодо підготовки студентів зі спеціальності (141) G3 «Електрична інженерія».
Рекомендовано Вченою радою ННІ Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка НУБіП України
Keywords: техніка високих напруг; інженерія, виробництво та будівництво; електрична інженерія; інжиніринг електроенергетичних систем з відновлюваними джерелами; high-voltage technology; engineering, manufacturing and construction; electrical engineering; Engineering of power systems incorporating renewable energy sources