Інформаційні технології в освіті : навчальний посібник - Тверезовська, Ніна Трохимівна; Тарасенко, Ростислав Олександрович (My University, 2017)
Навчальний посібник «Інформаційні технології освіті» присвячений вивченню сучасних інформаційних технологій, що охоплюють широке коло задач, типових для майбутніх фахівців, які реалізуються засобами комп’ютерної техніки з використанням програмних продуктів. Посібник містить теоретичний матеріал з кожної теми, завдання для виконання на комп’ютері, питання для контролю рівня засвоєння знань, а також іншу допоміжну інформацію. Посібник призначений для здобувачів вищої освіти, аспірантів вищих навчальних закладів III-IV рівнів акредитації.
Keywords: інформаційні технології