Адміністративно-правовий статус апеляційних судів в Україні: аналіз його елементів - Улютіна, Олена Анатоліївна (НУБіП України, 2019)
У статті досліджується поняття адміністративно-правого статусу апеляційних судів України. Звертається увага на його структурні елементи. Визначається, що адміністративно-правовий статус апеляційних судів в Україні характеризується тим, що його основу складають його елементи. Серед основних елементів виділяються повноваження та функції апеляційних судів.
Keywords: адміністративно-правовий статус; суд; апеляція; відповідальність; функції; повноваження; принципи; гарантії