Вплив технічного стану систем підживлення рослин двоокисом вуглецю на виробничі процеси - Бойко, А. І.; Савченко, Василь Миколайович; Савченко, Л. Г. (НУБіП України, 2019)
Теза доповіді учасника VI Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання» з нагоди 112-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ, віце-президента УАСГН Крамарова Володимира Савовича. Представлені тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів та студентів НУБіП України, провідних вітчизняних і закордонних вищих навчальних закладів та наукових установ, в яких розглядаються завершені етапи розробок.
Keywords: культиваційні споруди; мікроклімат; підживлення рослин; cultivation facilities; Anbauanlagen; Mikroklima; microclimate; plant nutrition