Газета "За сільськогосподарські кадри", № 4 (21), 1957 - (:unkn) unknown (Українська ордена Трудового Червоного прапора сільськогосподарська академія, 1957)
Зміст: Йде залік з фізики / Ф. Лакодей. - С. 1. Умови однакові, результати різні. / В. Обухова. - С. 1. Звітують майбутні агрономи / К. Неграш. - С. 1. Збагачені досвідом / Н. Герасименко. - С. 1. Перші кроки зроблені / Н. Заика, С. Кранга, С. Сімакова. - С. 2. Гостра критика недоліків / П. Величай. - С. 2. Наші поради майбутнім інженерам-електрикам. Гостинна зустріч. Наші труднощі. Поліпшити навчальний рік / Д. Гуйван, Ю. Корольков, С. Костюк. - С. 2. Оберемо до Рад достойних. - С. 2. Екскурсія по Києву / Я. Стефанська. - С. 3. Наукові дослідження дендрологів. - С. 3. Чому не працює шахова секція / Кондратюк О. - С. 3 Скоро засяють вогні фестивальні / І. Титаренко. - С. 3. Поповнення лісового музею / В. Гусєв. - С. 3. Рідкісний випадок. - С. 4 Перший тренувальний / В. Мілько. - С. 4. Виїзна сесія вченої ради / Д. Мельниченко. - С. 4.
Keywords: дослідження дендрологів; агроном; інженер-електрик