Інформатика і системологія - Касаткін, Дмитро Юрійович; Блозва, О. М.; Касаткіна, Ольга Михайлівна (ЦП Компринт, 2017)
Підручник призначений для підготовки здобувачів вищої освіти ступеню «Бакалавр» за спеціальністю «Екологія» з дисципліни «Інформатика і системологія». Посібник містить теоретичний матеріал, який надає можливість сформувати уявлення стосовно взаємозв’язку інформаційних технологій, інформатики, системності екологічних даних, статистичної обробки даних та упорядкування їх у системи баз даних. Представлений лекційний матеріал доповнено практичними роботами з використанням сучасних програмних методів.
Keywords: інформатика; системологія