Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни "ЕКОНОМІКА ПРАЦІ Й СОЦІАЛЬНО-ТРУДОВІ ВІДНОСИНИ" - Коваленко, Лариса Вікторівна; Гаврилюк, Іван Петрович (My University, 2021)
Викладені методичні вказівки щодо виконання практичних робіт з дисципліни «Економіка праці й соціально-трудові відносини»
Затверджено на засіданні вченої ради економічного факультету
Keywords: економіка праці; соціально-трудові відносини