Аналіз зусиль в поясах ферм різної конфігурації при однаковуму прольоті - Бакулін, Євгеній Анатолійович; Хуторянська, Ю. П. (НУБіП України, 2019)
Теза доповіді учасника VI Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання» з нагоди 112-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ, віце-президента УАСГН Крамарова Володимира Савовича. Представлені тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів та студентів НУБіП України, провідних вітчизняних і закордонних вищих навчальних закладів та наукових установ, в яких розглядаються завершені етапи розробок.
Keywords: ферми з паралельними поясами; крівля ферми; прольоти; farms with parallel belts; Farmen mit parallelen Gürteln; Dachstuhl; roof truss; spans