Організація проведення ремонтно-обслуговуючих робіт комбайнів - Мельник, Валентина Іванівна (НУБіП України, 2019)
Теза доповіді учасника VІІ-ї міжнародної наукової конференції «Інноваційне забезпечення виробництва органічної продукції в АПК» (04-07 червня 2019 року)» в рамках роботи XXXI Міжнародної агропромислової виставки «АГРО 2019».
Збірник тез доповідей VІІ-ї Міжнародної наукової конференції «Інноваційне забезпечення виробництва органічної продукції в АПК» (04-07 червня 2019 року)» в рамках роботи XXXI Міжнародної агропромислової виставки «АГРО 2019»
Keywords: проведення ремонтно-обслуговуючих робіт; організація проведення ремонтно-обслуговуючих; проведення ремонтно-обслуговуючих робіт комбайнів; ремонт сільськогосподарської техніки; Carrying out repair and maintenance work; organisation of repair and maintenance work; Carrying out repair and maintenance work on combines; repair of agricultural machinery