Аналіз і дослідження енергоефективних методів обробки відходів у твариннитві - Чміль, Анатолій Іванович; Олійник, Ю. О. (НУБіП України, 2019)
Теза доповіді учасника VI Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання» з нагоди 112-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ, віце-президента УАСГН Крамарова Володимира Савовича. Представлені тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів та студентів НУБіП України, провідних вітчизняних і закордонних вищих навчальних закладів та наукових установ, в яких розглядаються завершені етапи розробок.
Keywords: методи обробки відходів у твариннитві; енергоефективні методи обробки відходів; біологічне забруднення навколишнього середовища; захворювання людей і тварин; methods of waste treatment in animal husbandry; energy-efficient waste treatment methods; biological pollution of the environment; human and animal diseases