Вплив строків висаджування бульбочок на продуктивність чуфи (Cyperus esculentus L.) - Комар, Олександр Олександрович; Бобось, Ірина Макарівна (My University, 2023)
В статті представлена теза доповіді учасників V міжнародної наукової інтернет-конференції «Тенденції та виклики сучасної аграрної науки в умовах війни: теорія і практика», яка присвячена 125-річчю кафедри рослинництва НУБІП України. Висвітлено теоретичні і практичні питання сучасної аграрної науки, напрями їх вирішення та впровадження у виробництво.
Keywords: чуфа; харчування; сільськогосподарськи культури; Chufa; food; Essen; landwirtschaftliche Nutzpflanzen; agricultural crops