Англійська мова: менеджмент і адміністрування : навчальний посібник - Гладченко, Мирослава Миколаївна (НУБіП України, 2016)
Навчальний посібник розраховано на студентів, що навчаються за галуззю знань “Менеджмент і адміністрування”. Мета навчального посібника – розвиток комунікативних і шнарматичних навичок, навичок читання та перекладу іншомовних джерел. Навчальний матеріал викладено з урахуванням професійної спрямованості курсу. Зміст навчального посібника охоплює основні граматичні теми, необхідні для оволодіння діловою англійською мововою у сфері менеджменту і адміністрування.
Рекомендовано до друку Вченою радою Національного університету біоресурсів і природокористування України (протокол № 5 від 23 листопада 2016 р.)
Keywords: англійська мова; менеджмент; адміністрування