Двофазна сошникова система для технологій точного землеробства - Аніскевич, Леонід Володимирович; Росамаха, Юрій Олександрович (НУБіП України, 2018)
Побудовано математичну модель руху двофазної сошникової системи та проведено імітаційне моделювання її функціонування, що дало змогу визначити оптимальні параметри сошникової системи при наявності систематичних та випадкових похибок вимірювальних та контролюючих елементів.
Keywords: якість сівби; двофазна сошникова система; твердість ґрунту; автоматизована система керування