Щодо ефективності використання утеплювальних матеріалів на основі деревини в будівництві - Марченко, Наталія Валентинівна; Зав’ялов, Денис Лазарович (НУБіП України, 2018)
Теза доповіді учасника міжнародної науково-практичної конференції «Стале управління лісовим комплексом та збалансований розвиток урболандшафтів», яка відбулася (27 березня 2018 року)
Keywords: санітарні рубки; деревні утеплювачі; необроблена деревина; sanitary logging; wood insulation; unprocessed timber; Sanitärkabinen; unbehandeltes Holz