М’ясна продуктивність великої рогатої худоби : монографія - Колісник, Олександр Іванович; Угнівенко, Анатолій Миколайович; Антонюк, Тетяна Андріївна; Прудніков, Василь Григорович (ЦП Компринт, 2018)
У монографії систематизовано найбільш важливі властивості яловичини та фактори ввливу на неї з позицій обґрунтованих чітких критеріїв всесвітніх нормативних документів. Комплексно висвітлено широке коло його проблем і сутність новітніх технологій виробництва безпечного м‘яса у скотарстві, основні напрямки його поліпшення та оцінювання якості. Наведено словник термінів і понять та список використаних джерел. Для докторантів, аспірантів і магістрів за спеціалізацією «Спеціалізоване м‘ясне скотарство» спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».
Рекомендовано до друку Вченою Радою Національного університету біоресурсів і природокористування України (протокол за № 4 від 28 листопада 2018 р.), як монографія
Keywords: м‘ясне скотарство