Обліково-аналітичне забезпечення фінансового менеджменту в сільськогосподарських підприємствах - Камінська, Т. Г.; Шатковська, Л. С.; Шиш, Анатолій Миколайович; Дробот, Н. М.; Ільчак, О. В. (ЦП Компринт, 2013)
У монографії досліджуються наукові проблеми побудови обліково-аналітичної системи сільськогосподарських підприємств, що підпорядковується цілям стратегічного, тактичного та оперативного фінансового менеджменту. Розкрито теоретико-організаційні та методологічні основи бухгалтерського обліку і аналізу діяльності підприємства. Особлива увага приділена питанням інформаційного забезпечення управління кругооборотом капіталу, інноваційною діяльністю, ризиками. Призначена для докторантів, аспірантів, магістрантів, науковців, які досліджують проблеми інформаційного забезпечення менеджменту на сільськогосподарських підприємствах
Монографія
Рекомендовано до друку Вченою радою Національного університету біоресурсів і природокористування України (протокол № 11 від 20.06.2013 р.)
Keywords: фінанси; менеджмент; обліково-аналітичне забезпечення; бухгалтерський облік