Забарна2017-09-262017-09-262017Організаційно-економічні засади забезпечення якості харчових продуктів в системі національної продовольчої безпеки : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня кандидата економ. наук: 08.00.03 - економіка та управління національним господарством / Ю. В. Забарна ; Національний університет біоресурсів і природокористування України. - К.https://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/4253Thesis for a candidate’s degree in economics in specialty 08.00.03 —Economics and national economy management. – National University of Life and Environmental Sciences of UkraineДисертація на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук за спеціальністю 08.00.03 – економіка та управління національним господарством. – Національний університет біоресурсів і природокористування Україниukякість харчових продуктіворганізаційно-економічні засадинаціональна продовольча безпекасвітова продовольча проблемаякість та безпечність продовольстваякісні параметри харчових продуктівринок органічного виробництвадержавне регулювання якостіОрганізаційно-економічні засади забезпечення якості харчових продуктів в системі національної продовольчої безпекиThesisAbstract