Домедична допомога постраждалим при дорожньо-транспортних пригодах - Білько, Тамара Олександрівна (НУБіП України, 2019)
Тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів і докторантів по матеріалам ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Автомобільний транспорт та інфраструктура» (23-25 квітня 2020 року).
Keywords: домедична допомога постраждалим; домедична допомога постраждалим при дорожньо-транспортних пригодах; практичні навички з рятування та збереження життя; pre-hospital care for the injured; Prähospitalversorgung von Verletzten; home medical assistance to victims of road traffic accidents; Medizinische Hilfe für Opfer von Straßenverkehrsunfällen zu Hause; practical life-saving skills; praktische lebensrettende Fähigkeiten