Природне поновлення насаджень сосни звичайної на землях природно-заповідного фонду пройдених низовими пожежами - Гуменюк, Василь Володимирович (My University, 2019)
Тези доповідей учасників Міжнародної науково-практичної конференції «Лісова типологія як основа наближеного до природи лісівництва» (9-12 жовтня 2019 року).
Keywords: лісова пожежа; природне поновлення; зустрічність; життєздатність