Підвищення ефективності застосування картоплезбиральних машин - Смолінський, Станіслав Вікторович; Олійник, Володимир Вікторович (НУБіП України, 2019)
Тези доповідей вчених, науковців, науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів і докторантів учасників ІІ Міжнародної науково-практичної конференції "Агроінженерія: сучасні проблеми та перспективи розвитку", в яких розглядаються нинішній стан та шляхи розвитку агроінженерної галузі економіки України, надійності технічних систем, технологій і техніки інженерії, удосконалення та нові розробки технологічних процесів, технічних засобів.
Збірник тез доповідей ІІ міжнародної науково-практичної конференції "Агроінженерія: сучасні проблеми та перспективи розвитку " (7-8 листопада 2019 року) присвячена 90-й річниці з дня заснування механіко-технологічного факультету НУБіП України
Keywords: картоплезбиральні машини; застосування картоплезбиральних машин; підвищення ефективності; підкопувальні робочі органи; potato harvesters; use of potato harvesters; increase efficiency; Digging tools