Мехатроніка - Ловейкін, Вячеслав Сергійович; Ромасевич, Юрій Олександрович; Крушельницький, Віктор Васильович (My University, 2020)
У підручнику викладено основні положення проектування та експлуатації мехатронних систем. Значна увага приділена розробці апаратної частини мехатронних систем, до якої належать датчики, приводи, інтерфейсні пристрої та мікроконтролери. Описано основні положення синтезу алгоритмів керування рухом мехатронних систем. Підручник призначений для студентів закладів вищої освіти, які навчаються за спеціальністю 133 „Галузеве машинобудування”, а також може бути корисним для аспірантів і слухачів факультетів підвищення кваліфікації.
Keywords: мехатроніка; експлуатація мехатронних систем; розробка апаратної частини мехатронних систем; синтез алгоритмів керування рухом мехатронних систем; operation of mechatronic systems; development of hardware for mechatronic systems; synthesis of control algorithms for mechatronic systems