Видове різноманіття ентомофауни в’язових деревних рослин - Пузріна, Наталія Василівна (НУБіП України, 2019)
Міжнародна науково-практична конференція «Перспективи розвитку екосистемного менеджменту у лісовому комплексі та садово-парковому господарстві».
Keywords: біостійкість деревостанів; шкодочинні комахи; комахи-фітофаги; biostability of tree stands; pest insects; phytophagous insects; Biostabilität von Baumbeständen; phytophagische Insekten