Досвід проведення санітарних рубок у ДП «Борзнянське ЛГ» - Мусіяка, Р. Б. (My University, 2019)
Тези доповідей учасників Міжнародної науково-практичної конференції «Лісова типологія як основа наближеного до природи лісівництва» (9-12 жовтня 2019 року).
Keywords: санітарна рубка сухостійні дерева; профілактика