Соціально-орієнтовані протипожежні заходи у рекреаційно-оздоровчих лісах - Токарєва, Ольга Вікторівна (НУБіП України, 2019)
Міжнародна науково-практична конференція «Перспективи розвитку екосистемного менеджменту у лісовому комплексі та садово-парковому господарстві».
Keywords: лісові пожежі; рекреаційно-оздоровчі ліси; протипожежні заходи; forest fires; recreational and health forests; fire prevention measures; Waldbrände; Erholungs- und Gesundheitswälder