Охорона праці в галузі: організаційні засади охорони праці у вищих аграрних закладах - Войналович, Олександр Володимирович; Рідей, Наталія Михайлівна; Зазимко, Оксана Володимирівна (ТОВ "ПРОГТЕХСНАБ", 2015)
У посібнику представлено організаційні засади працеохоронної роботи у вищих аграрних навчальних закладах, документи з питань охорони праці, розроблені на основі нормативно-правових актів з охорони праці, які регламентують безпеку учасників навчально-виховного і виробничих процесів у вищих аграрних навчальних закладах та їх навчально-дослідних господарствах. Посібник може бути корисним для студентів під час вивчення дисципліни «Охорона праці в галузі», для керівників, спеціалістів з охорони праці та посадових осіб вищих аграрних навчальних закладів, які відповідають за стан охорони праці у виробничих і структурних підрозділах та дотримання нормативів безпеки і гігієни праці в навчально-виховному процесі.
Рекомендовано вченою радою Національного університету біоресурсів і природокористування України (протокол № 1 від 30 серпня 2013 р.) Рекомендовано Міністерством освіти і науки України як навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю “Педагогіка вищої школи” (Лист № 1/11-4364 від 27.03.2014 р.).
Keywords: екологія; охорона навколишнього середовища; охорона праці