Газета "За сільськогосподарські кадри", № 2 (19) (12 січня), 1957 - (:unkn) unknown (Українська ордена Трудового Червоного прапора сільськогосподарська академія, 1957)
Зміст: На Україні створено Академію сільськогосподарських наук . - С.1 Кл.слова: Президент академії академік Академії наук УРСР і ВАСГНІЛ проф., док. Власюк П. А., Віце-президенти акад. Бузанов І. Ф., акад. Пшеничний П. Д., акад. Крамарова В. С. Бондаренко, С. Зоотехнік Євдокія Кот / С. Бондаренко. - С.2 : фото Євдокії Кот Кл.слова: учгосп, 50 років, евакуація худоби 1941 р Кузнєцов, А. Скромна трудівниця / А. Кузнєцов. - С.2 : фото Гдаль Т. В. Кл.слова: 50 років, агроном Гдаль Т. В., учгосп Рижутін, М. Засідання науково-методичної ради Міністерсва сільського господарства УРСР / М. Рижутін. - С.3 Кл.слова: доповідь акад. Соколовського О.Н. Левінсон, В. Про якість лекцій / В. Левінсон. - С.3 Бальвас, Г. Політзаняття повинні проходити жваво і різноманітно / Г. Бальвас. - С.3 Кл.слова: бібліотека, читальний зал, завідуючий бібл. Долгополов, працівник бібл. Філоненко У підшефних районах . - С.3 Кл.слова: Білицький деревообробний, Сквирський механізований хлібозавод, Електрифікація колгоспів Шульга, І. Про культуру поведінки радянського студента / І. Шульга. - С.3 Кл.слова: проф. Свечин Б. К. Матвеєв, М. Для поліпшення самостійної роботи студентів / М. Матвеєв. - С.4 Кл.слова: зав кафед. дендрології проф. Поварніцин В. О., ст . викладач Шендріков М., асистент Агарков І. Вірний, А. За конкретність і бойовитість стінних газет / А. Вірний. - С.4 Кл.слова: Факультет механічної технології деревини, М. Покутний Андрієнко, Р. Свято лижників / Р. Андрієнко. - С.4 : фото переможця Лисенко І.(факультет механізації) Кл.слова: Лижна естафета в Голосіево, студент лісогосподарського фак. Науменко, студент економ. фак Коваль Чуб, І. 84 з 100 можливих / І. Чуб. - С.4 : фото Є. Коваль, В. Бондаренко, А. Волощенко Кл.слова: Крос, жіноча команда факульт.економіки 1 місше, переможець Рудас В.
Keywords: Академія сільськогосподарських наук; кафедра політекономії; самостійна робота студентів; Academy of Agricultural Sciences; Department of Political Economy; independent work by students; Akademie der Agrarwissenschaften; Lehrstuhl für Politische Ökonomie