Зміст і методика виховної роботи наставника студентської групи - Маценко, Леся Миколаївна (ЦП Компринт, 2020)
Робота присвячена проблемі діяльності наставника студентської групи, яка розглядається як суттєва складова системи виховної роботи ЗВО. У монографії розкрито питання змісту виховної роботи наставника, виховання здорового способу життя та формування студентського колективу. Видання адресоване молодим наставникам студентських груп та викладачам, студентам педагогічних факультетів, аспірантам та усім тим, кого хвилюють питання виховання студентської молоді.
Рекомендовано до друку вченою радою Національного університету біоресурсів і природокористування України (Протокол № 4 від 25 листопада 2020 року).
Keywords: виховна робота; вища освіта