Зір водія. Недоліки зору, що негативно впливають на безпеку дорожнього руху - Трухан, Т. В. (НУБіП України, 2019)
Теза доповіді учасника VI Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання» з нагоди 112-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ, віце-президента УАСГН Крамарова Володимира Савовича. Представлені тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів та студентів НУБіП України, провідних вітчизняних і закордонних вищих навчальних закладів та наукових установ, в яких розглядаються завершені етапи розробок.
Keywords: безпека дорожнього руху; недоліки зору; зорове напруження; road safety; Verkehrssicherheit; visual impairment; Sehbehinderung; healthy tension; gesunde Spannung