Особливості конструкцій та експлуатаційної надійності гідроциліндрів - Новицький, Андрій Валентинович; Мельник, В. І.; Лугина, С. Л. (My University, 2019)
Тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів і докторантів учасників XIV Міжнародної науково-практичної конференції «Обуховські читання» з нагоди 93-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, академіка АН ВШ України, Обухової Віолетти Сергіївни (1926-2005), в яких розглядаються нинішній стан та шляхи розвитку прикладної геометрії та інженерної графіки, дизайну, питання викладання графічних дисциплін.
Збірник тез доповідей XIV Міжнародної науково-практичної конференції «Обуховські читання» з нагоди 93-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, академіка АН ВШ України, Обухової Віолетти Сергіївни (1926-2005) 29 березня 2019 року
Keywords: гідравлічні циліндри; гідравлічні приводи машин; гідроциліндри односторонньої дії; обладнання лісового комплексу; hydraulic cylinders; hydraulic machine drives; single-acting hydraulic cylinders; equipment of the forestry complex