Оптимізація режиму руху механізму повороту баштового крана - Тужіков, С. М.; Ляшко, Анастасія Петрівна (НУБіП України, 2019)
Тези доповідей вчених, науковців, науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів і докторантів учасників ІІ Міжнародної науково-практичної конференції "Агроінженерія: сучасні проблеми та перспективи розвитку", в яких розглядаються нинішній стан та шляхи розвитку агроінженерної галузі економіки України, надійності технічних систем, технологій і техніки інженерії, удосконалення та нові розробки технологічних процесів, технічних засобів.
Збірник тез доповідей ІІ міжнародної науково-практичної конференції "Агроінженерія: сучасні проблеми та перспективи розвитку " (7-8 листопада 2019 року) присвячена 90-й річниці з дня заснування механіко-технологічного факультету НУБіП України
Keywords: баштовий кран; механізм повороту; оптимізація режиму руху механізму повороту; динамічні навантаження; tower crane; rotation mechanism; optimisation of the rotation mechanism's operating mode; dynamic loads