Зміни в пріоритетах розвитку транспортної галузі та адаптація інфраструктури міста до нових видів транспорту - Дьомін, Олександр Анатолійович; Крисюк, М. В. (НУБіП України, 2019)
Тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів і докторантів по матеріалам ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Автомобільний транспорт та інфраструктура» (23-25 квітня 2020 року).
Keywords: розвиток транспортної галузі; адаптація інфраструктури міста до нових видів транспорту; транспортування людей і вантажів; development of the transport industry; Entwicklung des Verkehrssektors; adapting the city’s infrastructure to new modes of transport; Anpassung der städtischen Infrastruktur an die neuen Verkehrsträger; transport of people and goods; Transport von Personen und Gütern